Pris Våra priser på hemsidan är alltid uppdaterade och gäller vid din beställning. Moms 25% ingår i alla priser.

Minsta ordervärde 200 kr exkl frakt. Mönster säljes ej separat.

Fraktvillkor Vid order under 1.200 kr tillkommer frakt med kr 60:-. Order överstigande 1.200 levereras fraktfritt. Vid köp av varpfläta över 2 kg tar vi ut en fraktavgift på 90:- kr.

Försäljning utanför Sverige  För närvarande har vi inga möjligheter att sända varor utanför Sveriges gränser,

 

Betalningsvillkor

Faktura Vi sänder din beställning mot faktura med 20 dagars kredit, om du uppger ditt personnummer. Om du vid kreditprövning ej befinnes vara kreditvärdig, sänder vi dina varor mot postförskott.

Postförskott Din order sänds mot postförskott om du så önskar. Postens avgift för detta tillkommer med 79:- kr.

Kortbetalning Vid beställning via vår webshop kan du även välja att betala med kort.

Inga andra avgifter än de som nämnts ovan tillkommer.

Ångerrätt/reklamation Ångrar du ditt köp har du alltid 14 dagars full retur och bytesrätt. Skulle du av någon anledning ångra ditt köp, sänd tillbaks varorna (ej mot postförskott)tillsammans med fakturakopia. Vid förskottsbetalda varor ange bank och kontonummer så att vi kan betala tillbaka varubeloppet till dig. Återbetalning kommer att ske inom 10 dagar efter att vi mottagit din retur i oskadat skick. Samtliga fraktkostnader får du själv betala, om det inte är uppenbart att vi gjort en felleverans eller att varan är behäftad med ett fel. Ring eller sänd ett mail till oss före varje retur, så att vi är överens om att varan skall returneras.

Om du inte är nöjd med varan/tjänsten du erhållit, tveka inte att kontakta oss på grunnebogarn@live.se, så vi kan lösa problemet. Är du fortfarande inte nöjd efter vår kontakt och vill gå vidare med ditt klagomål. klicka på denna länken till EU:s Online dispute Resolution ODR.

Leveranstid Normalt levererar vi dina varor inom 7 - 21 dagar. Ange alltid ett telefonnummer där vi kan nå dig dagtid, så att vi kan informera dig om din leverans. Om leverans ej kan ske inom 21 dagar har du alltid rätt att häva köpet.

Ej utlösta paket Om du ej hämtar ditt paket från utlämningsstället i tid, kommer vi att debitera dig en kostnad på 260:-kr / brev eller paket.

Personuppgifter Grunnebo Garn AB använder dina personuppgifter enbart för att kunna utföra leveransen till dig. Vi lämnar ej ut uppgifter till andra företag eller personer. Du har enligt PUL (personuppgiftslagen) rätt att ta del av de uppgifter, som vi har registrerade gällande dig. Du kan begära detta kostnadsfritt en gång per år.

Tillagd i varukorgen